Amasra Anaokulu
Kum Mah. Suphi Kalafatoğlu Sok. No11/1 Amasra Bartın

VİZYON

Çevresindekilere ışık tutan,hayata hazır,hayatı aydınlatan,bizleri daha da ileriye götürecek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Mutlu, sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda kendine güvenen , kişisel ve sosyal sorumluluklarını taşıyan, yaşadığı dünyaya, doğaya duyarlı yaşama dönük bireyler yetiştirmek, ilköğretim kurumlarına yönlendirilip başarılı olmalarını sağlamak,

Avrupa ve ulusal eTwinning kalite ödülleri
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :OKULUMUZ NORMAL EĞİĞTİM OLUP AYRICA AMASRA´YA BAĞLI GÖMÜ, AHATLAR, TOPDERESİ, KAZPINARI VE TARLAAĞZI KÖYLERİNDE SINIFLARIMIZ OLUP EĞİTİME DEVAM ETMEKTEDİR.

Öğretim Şekli

08.40-13.40

kalorifer

İLİ UZAKLIK 20 KM İLÇE MERKEZDE BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İLÇE MERKEZDE / AYRICA OKULUMUZA BAĞLI YAKIN KÖYLERDE ŞUBELERİMİZ BULUNMAKTADIR.

eTwinning projeleri, Sosyal projeler